Bizi takip edin

Yapı İşleri ve Teknik Hizmetler Müdürlüğü

Mekanik ve Tesisat İşleri

Görevleri;

• Tüm soğutma gruplarının günlük bakımı, kontrolü ve onarımının yapılmasını sağlamak.
  • Tüm ısıtma sisteminin günlük bakımı, kontrolü ve onarımının yapılmasını sağlamak.
  • Hidrafor ve yangın tesisat sisteminin bakımının ve onarımının yapılmasını sağlamak.
  • Tüm tuvaletler ve su tesisat arızalarının bakımını ve onarımının yapılmasını sağlamak.
  • Kampüs içindeki ısıtma soğutma sistemlerine bağlı klima santrali, aspiratör,vantilatör ve fancoil cihazlarının kontrolü, bakımı ve onarımının yapılmasını sağlamak.
  • Split klima sistemlerinin kontrolü,bakımı ve onarımının yapılmasını sağlamak.
  • Kampüs içindeki tüm rogar,sı gider borusu,banyo ve lavabo gider boruları,yağmur suyu gider borularında çıkan arızaların giderilmesini ve genel bakımlarının yapılmasını sağlamak.
  • Dersliklerin fiziki koşullarının uygunluğunu sağlamak.
  • Dersliklerdeki demirbaşın kullanıma elverişliliğini sağlamak.
  • Üniversite tarafından düzenlenen tüm organizasyonların kampüs içi ve kampüs dışı çalışmalarına lojistik destek sağlamak.
İzmir Ekonomi Üniversitesi
izto logo
İzmir Ticaret Odası Eğitim ve Sağlık Vakfı
kuruluşudur.
ieu logo

Sakarya Caddesi No:156
35330 Balçova - İzmir / TÜRKİYE

kampus izmir

Bizi Takip edin

İEU © Tüm hakları saklıdır.