Bizi takip edin

Yapı İşleri ve Teknik Hizmetler Müdürlüğü

Hakkımızda

Müdürlüğümüz, Üniversitemizin kuruluşu ile birlikte Proje ve İnşaat Koordinatörlüğü adıyla göreve başlamış, 2010 yılında Proje ve İnşaat Müdürlüğü olarak çalışmalarına devam etmiştir. 2019 yılı Ocak ayı itibariyle Teknik ve İdari İşler Müdürlüğü bünyesindeki teknik ekip, Proje ve İnşaat Müdürlüğü’ne bağlanmış olup, bu tarihten sonra Müdürlük ismi Yapı İşleri ve Teknik Hizmetler Müdürlüğü olarak Üniversitedeki bütün inşaat işleri ve teknik konuların takibi ve çözümünden sorumlu hale gelmiştir.

Bu ana kadar Balçova Kampus alanımız içerisinde bulunan M Blok, Yurt Binası, C Blok, Açık Amfi tiyatro Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi, Yabancı Diller Yüksek Okulu, Tesla binalarının etüt, proje, ihale çalışmalarını yürütmüş; inşaat safhasında da kontrollük hizmetlerini yerine getirmiştir.

Yapı İşleri ve Teknik Hizmetler Müdürlüğü bünyesindeki teknik ekip ile proje, inşaat, tamirat, tadilat, mekanik ve elektrik tesisat işleri konularında yenilikçi, en son teknolojiyi takip eden, yönetmeliklere uygun bir şekilde fiziki yapılaşmayı sağlayan ve kampüsümüzün örnek bir yüksek eğitim kurumu olması için, sorumluluk bilinci ile çalışmalarını sürdürmektedir.

Teknik destek almak için bize  teknik-yardım@ieu.edu.tr e-posta adresinden ulaşın.

İzmir Ekonomi Üniversitesi
izto logo
İzmir Ticaret Odası Eğitim ve Sağlık Vakfı
kuruluşudur.
ieu logo

Sakarya Caddesi No:156
35330 Balçova - İzmir / TÜRKİYE

kampus izmir

Bizi Takip edin

İEU © Tüm hakları saklıdır.